De Kroon op het werk: De geheimen achter de coronacrisis en de laatste stap richting globale dictatuur

“As an MIT Phd in Biological Engineering who studies & does research nearly every day on the Immune System, the #coronavirus fear mongering by the Deep State will go down in history as one of the biggest frauds to manipulate economies, suppress dissent, & push MANDATED Medicine”

– Dr. Shiva Ayyadurai –

Ordo Ab Chao

Toen ik een aantal maanden geleden ter inleiding van mijn exposé over het fenomeen van de klimaatverandering terugblikte op het voorbije jaar schreef ik hoe ik het gevoel had dat de architecten der controle zichzelf werkelijk te pletter hadden gewerkt om de chaos te creëren waaruit de globale dictatuur als een feniks zou kunnen herrijzen in 2020.

2019 was het jaar waar bij momenten de collectieve hysterie in het Westen tot zulke hoogtes steeg dat het neerkwam op complete waanzin. Mannen en vrouwen bestaan niet meer. In de plaats zijn we nu cis, gender-neutraal, gender-fluïde of demi-seksueel. Op de campus van de Weslyan universiteit van Connecticut heb je tegenwoordig de keuze uit 15 verschillende seksuele oriëntaties (LGBTTQQFAGPBDSM), en in New York kan je zelfs beboet worden als je de verkeerde aanspreking gebruikt voor een van de 31 gecatalogiseerde geslachten. Ook ‘drag kids‘ en geslachtsoperaties bij kinderen zijn verschijnsels die vorig jaar door de media verder werden genormaliseerd. Tegelijkertijd zijn mannen, als die überhaupt nog bestaan, aartsvijand nummer een geworden van rechtvaardigheidsstrijders aller lande. De laatste feministische golf beschouwt elke man tegenwoordig immers als een seksistische, onverdraagzame en toxische tiran. Als blanke ben je bovendien ook nog eens automatisch een racist, ook al heb je het zelf niet door, en dien je je voortdurend schuldig te voelen voor het eventuele leed dat iemand uit een minderheidsgroep heeft meegemaakt. En je bent al helemaal een nazi mocht je durven op te komen voor je eigen cultuur of kritiek hebben op het beleid omtrent de onophoudelijke migratiestroom.

Daarnaast werd vorig jaar de jeugd moeiteloos verder voor de kar gespannen van de klimaatagenda. Jongeren en kinderen zijn altijd al een favoriet doel geweest van manipulators en machtswellustelingen; Vraag het maar aan Vladimir “Give us the child for 8 years and it will be a Bolshevik forever” Lenin. In de eerste plaats was er natuurlijk de uitputtende alomtegenwoordigheid van Greta Thunberg, de gepropagandeerde Zweedse klimaatprofete, schoolvoorbeeld van pedophrastie en achterkleindochter van broeikasgas pionier en eugenist Svante August Arrhenius. Maar ook in België hadden we onze eigen klimaatridder in de vorm van Anuna De Wever. Dat deze “activiste”, nog geen half jaar na het vuur aan de schenen te leggen van de politiek, zelf een “seat at the table” krijgt bij de Europese Groenen, zullen we ons maar niet al te veel vragen over stellen. Wat vaststaat is dat al deze dolle paniekzaaierij z’n doel zeker niet heeft gemist. Eco-angst is sinds vorig jaar een officieel erkend fenomeen dat vooral de jongsten onder ons treft.

Dat toch niet alles altijd volgens plan verliep voor de machtigen achter de schermen merkten we aan de onthullingen in verband met het elite pedofilienetwerk van CIA / Mossad informant Jeffrey Epstein, waarbij ontelbare hooggeplaatste figuren betrokken waren, van Bill Clinton tot de Britse Prins Andrew. Ook werd het nog maar eens bevestigd dat (satanisch) ritueel misbruik en kinderhandel vanuit overheidsinstituten wordt georganiseerd. 2019 was daarnaast opnieuw een jaar van revoluties, valse en echte, van Parijs tot Hong Kong. En in China tot slot konden we dan weer de implementatie van de technotronische superstaat aanschouwen, de Orwelliaanse, of beter gezegd Fabian nachtmerrie die ook voor ons iedere dag dichterbij komt. In Londen zijn namelijk  de eerste gezichtsherkenningscamera’s al geplaatst, alternatieve en vooral conservatieve meningen worden steeds zwaarder gecensureerd en ondertussen wordt in alle stilte de controversiële en militaire 5G technologie, een essentieel onderdeel voor de ‘SMART-city’ dystopie, over de hele wereld geïnstalleerd. Het enige dat nog ontbreekt om de natte droom van ‘New World Order’ strateeg Zbigniew Brzezinski waar te maken zijn de microchips in ons lijf. Voor de rest zijn alle stappen gezet om de globale dictatuur te lanceren.

The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values… The capacity to assert social and political control over the individual will vastly increase. It will soon be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the health of personal behavior of the citizen in addition to more customary data. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities.

― Zbigniew Brzezinski, Between Two Ages: America’s Role in the Technotronic Era, 1970

Virussen en voorspellingen

Desondanks had ik zelfs niet in m’n wildste complotfantasieën het scenario dat zich de voorbije weken heeft ontvouwd kunnen voorspellen. Het was pas toen ik uit m’n mainstream medialoze bubbel kwam en de trein nam om een vriend te gaan bezoeken dat het me duidelijk werd hoe groot de paniek was en welke impact het had op het dagelijks leven.

Iemand die het blijkbaar wel had zien aankomen was de Amerikaanse fictieschrijver Dean Koontz. In zijn boek, ‘The Eyes of Darkness’, uit 1981, beschrijft hij hoe China een virus als biologisch wapen ontwikkelde met de naam Wuhan-400.

To understand that you have to go back twenty months. It was around then that a Chinese scientist named Li Chen defected to the United States, carrying a diskette record of China’s most important and dangerous new biological weapon in a decade. They call the stuff “Wuhan-400” because it was developed at their RDNA labs outside of the city of Wuhan, and it was the four-hundredth viable strain of man-made microorganisms created at that research center.

Wuhan-400 is a perfect weapon. It afflicts only human beings. No other living creature can carry it. And like syphilis, Wuhan-400 can’t survive outside a living human body for longer than a minute, which means it can’t permanently contaminate objects or entire places the way anthrax and other virulent microorganisms can. And when the host expires, the Wuhan-400 within him perishes a short while later, as soon as the temperature of the corpse drops below eighty-six degrees Fahrenheit. Do you see the advantage of all this?


― Dean Koontz, The Eyes of Darkness, 1981

Dat fictieve verhalen de toekomst lijken te kunnen voorspellen komt wel vaker voor en  is gerelateerd aan een manipulatietechniek die ‘predictive programming‘ heet. Hierbij worden geplande scenarios voor de toekomst, al dan niet subliminaal, via fictie verspreid zodat ze later sneller door de bevolking zouden worden geaccepteerd. Een van de meest opmerkelijke gevallen, naast 9/11, is een boek van Morgan Robertson uit 1898 dat tot in de details het verhaal vertelt van de ramp met de Titanic, 14 jaar voor de feiten. Zelfs de naam van de boot was nagenoeg identiek: The Titan. In het geval van Dean Koontz lijkt het wel om toeval te gaan. Waarschijnlijk was de schrijver er tijdens zijn research achter gekomen dat er wel degelijk een microbiologisch laboratorium in Wuhan bestaat: het Wuhan Instituut voor Virologie. Opvallend is wel dat dit labo in 2015 werd omgebouwd om aan de allerhoogste biologische veiligheidsstandaarden te voldoen, het in het verleden al heeft gewerkt met gelijkaardige coronavirussen en het gelinkt is aan China’s Programma voor Biologische Oorlogsvoering. En daar stopt het niet. Blijkbaar bevindt zich op zo’n 500 kilometer van Wuhan het laboratorium van ‘Shanghai Ruilan Bao Hu San Biotech Limited’. En wat blijkt nu? Dit bedrijf heeft hetzelfde logo als de ‘Umbrella Corporation’ uit het videospel ‘Resident Evil’, dat de bevolking van ‘Raccoon City’ infecteert met het dodelijke ‘Tyrant virus’. Niet dat hieruit conclusies vallen te trekken maar qua toevalligheden kan dat toch al serieus tellen.

Van een mysterieus begin tot politiestaat

De geruchten dat het coronavirus zou ontwikkeld zijn in een laboratorium werden van in het begin met alle kracht de kop ingedrukt. Nochtans waren er overtuigende bronnen die het officiële “vleermuisverhaal” tegenspraken. Minder overtuigend was James Lyon Weiler die “een belangrijk uniek ingevoegd element in 2019-nCoV” had gevonden “dat niet wordt aangetroffen in andere vleermuis coronavirussen, noch in SARS.” Hieruit concludeerde hij dat het niet anders kon dan dat dit virus uit een laboratorium kwam. Een bewering die hij ondertussen terug heeft ingetrokken en ook door andere wetenschappers werd ontkracht. Ook de claim dat het virus HIV bevat en daarom een menselijk product was bleek een sof te zijn. Desalniettemin wordt het nog altijd niet uitgesloten dat het virus zou kunnen ontstaan zijn in een labo, zeker niet nu een nieuwe Chinese studie heeft bevestigd dat het niet afkomstig is van de Huanan vismarkt.

Wie wel overtuigd lijkt te zijn dat het COVID-19 virus zoals het nu heet, niet alleen is ontwikkeld in een labo, maar bovendien ook een wapen is voor biologische oorlogsvoering, is hoogleraar internationaal recht aan de Universiteit van Illinois, Dr. Francis Boyle. Boyle was jarenlang een internationaal overheidsadviseur voor mensenrechten, oorlogsmisdaden, genocide, nucleair beleid en biologische oorlogsvoering. Hij behoorde tot de raad van bestuur van Amnesty International en schreef de Amerikaanse Biologische Wapens Anti-terrorisme Wet van 1989 die diende om biologische oorlogsvoering tegen te gaan. Daarnaast was hij auteur van een heleboel boeken die de pogingen van de Amerikaanse overheid om een Nieuwe Wereldorde te installeren ontmaskerden. In een explosief interview met Geopolitics & Empire, legt hij zijn visie uit over de oorsprong en het doel van het coronavirus. Dit zijn een aantal uittreksels:

So it does seem to me that the Wuhan BSL-4 is the source of the coronavirus. My guess is that they were researching SARS, and they weaponize it further by giving it a gain of function properties, which means it could be more lethal.

It’s also been reported that Chinese scientists stole coronavirus materials from the Canadian lab at Winnipeg. Winnipeg is Canada’s formal center for research, developing, testing, biological warfare weapons. It’s along the lines of Fort Detrick here in the United States of America. I have three degrees from Harvard. It would not surprise me if something was being stolen out of Harvard to turn over to China. I read that report. I don’t know what was in those vials one way or the other.

It certainly isn’t bats, that’s ridiculous. They made the same argument on Ebola in West Africa. I demolished that online. You can check it out.

Can’t trust anything the WHO says because they’re all bought and paid for by Big Pharma and when they work in cahoots with the CDC, which is the United States government, they work in cahoots with Fort Detrick, so you can’t trust any of it.

The Bill & Melinda Gates information, they fund this type of DNA genetically engineered biological warfare work. That’s correct. So you can’t trust anything they’re telling you that somehow they’re out there trying to make the world a better place.  I mean, we have Bill Gates publicly admitting that the world be a better place if there were a lot less people. So the Bill & Melinda Gates foundation, they are wolves in sheep’s clothing and they are funding this type of stuff. Sure.

That’s the way a lot of these vaccines worked out, that’s what happened with the Ebola vaccine that created the Ebola pandemic there in West Africa. They were testing out a vaccine on poor black Africans, as usual, and this vaccine had live Ebola in it so it gave them Ebola.


― Dr. Francis Boyle

Indrukwekkende beweringen die voor de gemiddelde journaalkijker moeilijk te geloven zullen zijn. Echter, Boyle staat niet alleen. Een paar dagen geleden lieten ook de Iraanse en Russische autoriteiten weten overtuigd te zijn dat het virus deel uitmaakt van een aanval met biologische wapens. Er is ook berichtgeving die de claim van Boyle, dat het virus zou gestolen zijn, bevestigt. Vorig jaar werd er namelijk een mysterieuze Canadese lading met het coronavirus naar China gesmokkeld door Chinese agenten. Verder onderzoek bracht vervolgens de agenten in verband met het Chinese Programma voor Biologische Oorlogsvoering en het daaraan verbonden Wuhan Instituut voor Virologie.

Deze informatie sluit bijzonder sterk aan bij het nieuws over een professor die samen met twee Chinese “studenten” is aangehouden. Op 28 januari dit jaar arresteerde de Amerikaanse FBI Dr. Charles Lieber, afdelingshoofd Chemie en Chemische Biologie aan de Universiteit van Harvard. Lieber zou gelogen hebben over maandelijkse betalingen van 50.000 dollar en nog eens anderhalf miljoen dollar extra voor het helpen opzetten van een biochemisch onderzoekslaboratorium in China. Samen met Lieber werden er twee Chinese “assistenten” van de professor gedagvaard waarvan er een luitenant in het Chinese leger bleek te zijn en de andere werd aangehouden op de luchthaven toen hij 21 flesjes met biologische stalen naar China trachtte te smokkelen. Het clandestien onderzoekslaboratorium dat professor Lieber mee hielp opzetten is gevestigd in jawel, Wuhan. 

Maar wacht, het wordt nog beter. Op 18 oktober, anderhalve maand voor dat de eerste gevallen van coronavirus in China werden gemeld, organiseerde het ‘Johns Hopkins Center for Health Security’ samen met het ‘World Economic Forum’ en ‘The Bill and Melinda Gates Foundation’ een simulatie van een coronavirus pandemie, genaamd ‘Event 201’. Ik herhaal: een simulatie van een pandemie, niet met Ebola, varkensgriep of een van de andere honderdduizenden soorten virussen, maar het coronavirus! Het scenario van deze theoretische oefening leest als een script geschreven voor de uitbraak van het eigenlijke virus en stelde als maatregel een gecentraliseerd financieel systeem voor. Dit evenement werd trouwens, naast bovenvermelde organisatoren, ook bijgewoond door vertegenwoordigers van grootbanken, de Verenigde Naties en farma gigant ‘Johnson & Johnson’.

En om het helemaal af te maken meldde de Chinese activiste, journaliste en voormalig politieke gevangene, Jennifer Zeng, dat ook haar overheid, een maand voor Event 201, een militaire oefening hield waarin de uitbraak van een coronavirus werd gesimuleerd. Zoiets verzin je toch niet? In een gesprek met onderzoeksjournalist Spiro Skouras van ‘Activist Post’ benadrukt Zeng de economische en financiële gevolgen van de crisis, de barbaarse behandeling van Chinese burgers door de autoriteiten en de censuur van Google in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie. Het interview is verplichte kost voor eenieder die meer te weten wil komen over wat er momenteel echt aan de hand is in China. 

Samengevat stellen we dus het volgende vast:

 1. Decennia voor de uitbraak van het coronavirus worden er fictieve verhalen geschreven die akelig precieze gelijkenissen vertonen met de feiten die nu plaatsvinden.
 2. Er is onvoldoende bewijs voor de theorie die door de reguliere media wordt verspreid dat het virus overgedragen zou zijn door vleermuizen. Ook de claim dat het afkomstig zou zijn van de Huanan vismarkt wordt ontkend door een recente Chinese studie.
 3. Zowel onafhankelijke experts als officiële autoriteiten beweren dat het virus deel uitmaakt van een programma voor biologische oorlogsvoering.
 4. In twee instanties werd er vastgesteld dat biochemische stalen werden gesmokkeld vanuit het Westen naar China. Bij een van de gevallen was een hooggeplaatste professor van de Universiteit van Harvard betrokken die een clandestien laboratorium hielp opzetten in Wuhan.
 5. Zes weken voor de uitbraak van het coronavirus komen topmensen van geopolitieke en economische organisaties samen om een simulatie te bespreken waarbij er een pandemie ontstaat met dat zelfde type virus. Het Chinese leger deed een maand daarvoor net hetzelfde. 

Uiteraard kunnen ook hieruit geen definitieve conclusies getrokken worden, maar ik denk dat iedereen die in staat is om een eigen mening te vormen wel inziet dat hier iets helemaal niet pluis is. Er zijn te veel factoren die geen steek houden en zoals gewoonlijk angstvallig door de mainstream media worden verzwegen. Waar en hoe het coronavirus precies is ontstaan zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen maar wat wel duidelijk is zijn de gevolgen die het met zich meebrengt. Zowel de nationale als internationale economieën zijn stilgevallen, de beurzen zijn gecrasht en de recessie zal waarschijnlijk meer mensen doden dan het virus zelf. Italië is sinds een aantal weken in ‘total lockdown’. Mensen die hun huis willen verlaten moeten een bewijs voorleggen aan de politie. Er is een avondklok ingesteld en als vermoed wordt dat je het virus hebt, en niet in quarantaine blijft, kan je opgesloten worden; een situatie die doet denken aan China waar de politie met geweld burgers oppakt en opsluit in grote quarantainekampen. De rest van Europa is Italië ondertussen gevolgd in het nemen van uitzonderlijke maatregelen ter bestrijding van het virus. In Denemarken heeft de regering sinds kort nieuwe wetten goedgekeurd waardoor mensen verplicht kunnen worden getest en gevaccineerd. Inmiddels gaan er ook in België stemmen op voor een avondklok en in Aalst staan er politiestraffen op het betreden van de ziekenhuizen voor niet urgente zaken. Kortom, Europa is op dit moment een door analysten erkende, internationale politiestaat.

Problem Reaction Solution

“The society of experts will control propaganda and education. It will teach loyalty to the world government, and make nationalism high treason. The government, being an oligarchy, will instill submissiveness into the great bulk of the population… It is possible that it may invent ingenious ways of concealing its own power, leaving the forms of democracy intact, and allowing the plutocrats to imagine that they are cleverly controlling these forms…. Whatever the outward forms may be, all real power will come to be concentrated in the hands of those who understand the art of scientific manipulation.”

– Bertrand Russell, The Scientific Outlook, 1931 –

Ik begon dit stuk met een beschrijving van hoe 2019 het jaar van de chaos was waaruit de geplande globale superstaat als een feniks zou herrijzen. Sinds 9/11 zijn er immers enorme stappen gezet in het volbrengen van deze eeuwenoude agenda. De misvatting bij veel mensen is dat dit plan voor een nieuwe Wereldorde een (extreem) rechts project is dat met geweld zal worden gerealiseerd, net zoals in ‘1984’ van George Orwell: “If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face – for ever.” Wat iedereen echter lijkt te zijn vergeten is dat Orwell z’n totalitaire visie een socialistisch verhaal was. Als er een iets is dat we uit dat boek kunnen leren is het wel dat de globale dictatuur zal worden geïnstalleerd onder het mom van vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Dit fundamenteel inzicht weerspiegelt zich tegenwoordig in nagenoeg elke science-fiction dystopie. Van ‘Equilibrium’ tot ‘V for Vendetta’ en ‘Hunger Games’, in elk van deze films verkondigt de oppermachtige dictator voortdurend dat al zijn acties en die van zijn paranoïde politiestaat er zijn op gericht om de orde te bewaren en een vredevol paradijs te verwezenlijken. In werkelijkheid is natuurlijk het tegenovergestelde waar en leeft de mensheid in erbarmelijke omstandigheden onder een repressief schrikbewind. “The odds are never in our favor.”

Het is op dezelfde gluiperige manier dat in het echte leven de totale tirannie onopgemerkt wordt geïmplementeerd. Elke actie die autoriteiten nemen in naam van een of ander humanistisch of ecologisch ideaal gaat altijd gepaard met een inbreuk op onze intrinsieke soevereiniteit en een achteruitgang van individuele vrijheid. Het is dan ook geen toeval dat vele crisissen bewust worden gecreëerd als excuus om wetgeving door te voeren die in een normale situatie niet door de bevolking zou worden geaccepteerd. David Icke, waarheidsstrijder van het eerste uur en auteur van talloze boeken over verborgen machten, beschrijft dit proces als ‘Problem Reaction Solution’.

Problem-Reaction-Solution (PRS) involves first covertly creating a problem. This could be a terrorist attack, financial collapse, political upheaval, the possibilities are endless. Control of the mainstream media is vital to stage two when you tell the public the version of the problem that you want them to believe in terms of who or what was responsible. This could not happen if we had a questioning, researching media prepared to critically think outside of the box; but because we don’t stage two is a breeze as excuses-for-journalists repeat the official narrative usually without challenge. The manipulators are seeking a public reaction of fear, outrage and a demand that ‘something must be done’ which opens the door for stage three and the final sting when those who have covertly created the problem and named the fake villain then openly offer the solutions to the problem they have themselves covertly created. These always involve changes in the law, deletions of privacy, greater surveillance and often wars that advance the Archontic agenda for global tyranny in response to the manufactured problem.

― David Icke, Everything You Need to Know But Have Never Been Told

En dat is exact wat er de voorbije decennia is gebeurd. Van de terreurcrisis tot de zogezegde klimaatcrisis en nu de coronacrisis, of je nu gelooft in opgezet spel of niet, keer op keer worden we ondergedompeld in een bad van angst waarna deze situaties dienen als excuus voor het doorvoeren van draconische maatregelen. Uiteraard ligt bij elk van deze crisissen de nadruk op het globale karakter ervan. Een globaal probleem vraagt immers een globale oplossing en een globaal beleid, afgedwongen door een globale autoriteit. De organisatie die is opgericht om deze rol te vervullen is sinds haar ontstaan, 75 jaar geleden, in alle stilte uitgegroeid tot een van de machtigste instituten ter wereld.

Het socialisme, de Fabian Society en de Verenigde Naties

“The ultimate objective of the parties of the Socialist International is nothing less than world government. As a first step towards it, they seek to strengthen the United Nations … Membership of the United Nations must be made universal.”

Declaration of the Socialist International Oslo Conference, 2-4 June 1962

De Verenigde Naties vormt samen met de talloze organisaties die er aan verbonden zijn de bureaucratische mastodont die de Nieuwe Wereldorde tot stand moet brengen. De ware agenda van deze instelling zat vanaf haar oprichting verscholen achter mooie praatjes over armoedebestrijding, vredesmissies en het creëren van welvaart. Het is een strategie die zo effectief is gebleken dat weinigen beseffen wat voor een reusachtig Trojaans paard de VN eigenlijk is. Tegelijk verklaart het ook waarom ze zo weinig van haar veronderstelde humanitaire intenties lijkt te kunnen waarmaken. Wereldvrede heeft immers nooit op haar agenda gestaan. Wereldcontrole des te meer. 

Om een duidelijk beeld te krijgen over het ware karakter van de VN moeten we teruggaan naar het einde van de 19e eeuw. Rond 1880 ontstond in het Verenigd Koninkrijk een variant op het revolutionaire communisme van Moses Mordecai Levi, beter bekend als Karl Marx. De groep achter deze stroming bestond uit megalomane “wereldverbeteraars” die werden gefinancierd door rijke industriëlen en bankiers – paradoxaal genoeg een intrinsieke eigenschap van het socialisme, en organiseerde zich uiteindelijk in een semi-geheime vennootschap: ‘The Fabian Society’. 

Even though they were not overtly Marxist in their style of socialism, as they were also influenced by Spiritual, Scientific and Utopian Socialists and thinkers such as Plato, Auguste Comte, Charles Darwin, J.S. Mill, Robert Owen, Henry George, and, in particular, John Ruskin, they were still influenced by (and utilised) the revolutionary socialist works of Engels and Marx and had the same ultimate objectives. A major distinction between Marxist socialism and Fabian socialism is in their strategy to change society. Long before the proletariat revolution (prescribed by Marx) failed, as signified by the failure of the working classes to unite in the face of World War I (the Frankfurt School raison d’être), the Fabians had already rejected the method of violent revolution by means of proletarian force and instead advocated gradual, stealthy, non-violent and reformist means, such as state intervention and control over the conditions of labour, to create a new world based on socialism. 

The Socialist-Capitalist Alliance: the Fabian Society, the Frankfurt School, and Big Business: Part I

Het logo van de Fabian Society met de wolf in schapenvacht, verwijzend naar hun “graduele, geweldloze, heimelijke en hervormende” tactieken.

Fabians waren dus ‘gradualisten’. In plaats van met bruut geweld en terreur de communistische utopie te realiseren, trachtten zij via infiltratie van de media, de politiek, educatie en cultuur, stapsgewijs de bestaande structuur van binnen uit om te vormen tot een socialistisch paradijs. Het was deze lange mars door de instituten die ook het fundament vormde voor het cultureel marxisme van Antonio Gramsci en de ‘Frankfurt School. Een briljante zet waardoor het communisme in het Westen niet alleen heeft kunnen overleven maar ook onopgemerkt is uitgegroeid tot een van de dominante overtuigingen in de eenentwintigste eeuw. En dit zonder ook maar een schot af te vuren. Belangrijke leden van de Fabian Society waren onder andere H.G. Wells, Aldous Huxley, Clement Atlee, Sidney Webb, Emmeline Pankhurst, Annie Besant, Bertrand Russell, Edward Pease, Gordon Brown, Tony Blair en George Bernard Shaw. Het was toneelschrijver, ‘fellow traveller’ en opper-Fabian Shaw die onomwonden toegaf dat socialisme in essentie een fascistische ideologie is.

I also made it quite clear that Socialism means equality of income or nothing, and that under socialism you would not be allowed to be poor. You would be forcibly fed, clothed, lodged, taught, and employed whether you like it or not. If it were discovered that you had not character enough to be worth all this trouble, you might possibly be executed in a kindly manner; but whilst you were permitted to live you would have to live well.

― George Bernard Shaw, The Intelligent Woman’s Guide to Socialism, Capitalism, Sovietism and Fascism, 1928

De relevantie hiervan is dat de Fabians mee aan de wieg stonden van vele invloedrijke  instellingen waaronder de Britse Labour partij, de London School of Economics, de Volkenbond (League of Nations), de Europese Unie en de Verenigde Naties. Het was opnieuw George Bernard Shaw die in 1928 het essay ‘The League of Nations‘ schreef ter promotie van de geplande Wereldorde. Het experiment met de Volkenbond faalde evenwel. Het was pas op het einde van de Tweede Wereldoorlog dat de globalisten van de Fabian Society en hun kapitalistische meesters in hun opzet slaagden.

The League of Nations (1919)
Outside Britain, the Fabian Society‘s ultimate goal has been the establishment of a Socialist World Government. The Society’s concern with international organisation was articulated early on in Fabian documents like “International Government” (L.S. Woolf, 1916) which formed the basis for the creation, three years later (at the end of World War I), of the League of Nations in collaboration with the Milner Group.

The United Nations (1945)
Unsurprisingly, the next Fabian project was the United Nations (U.N.) which was created in 1945 (at the end of World War II) with the involvement of the Fabian Socialist Rockefellers and their Council on Foreign Relations (CFR). (Most of the U.S. delegates to the U.N. Organizing Conference, including Nelson Rockefeller and lawyer John Foster Dulles, were CFR members –ed)

Designed as a successor to the League, the U.N. had as permanent members Fabian Socialist Britain, Democratic America, Communist Russia and National Socialist China and, from inception, was dominated by Socialists like Paul-Henri Spaak, Trygve Lie, Dag Hammarskjold and many others (Griffin, 1964), all of whom were closely connected with the London Fabians who had acquired a dominant position in the Socialist world during the war, when Europe’s Socialist leaders had fled to London.

Needless to say, the Fabian Society was a staunch supporter of the U.N. In the 1950s it went as far as amending its “Basis”, committing itself to the implementation of the Charter of the United Nations and to the creation of “effective international institutions” (Cole, p. 339).

Modern History Project, The Fabian Society: Masters of Subversion Unmasked

Waar het dus op neerkomt is dat de Verenigde Naties een geesteskind is van het Fabian socialisme, met als doel het introduceren en installeren van een supranationale, gecentraliseerde autoriteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat communistische regimes steeds op haar steun konden rekenen, haar bestuur bovendien bestaat uit corrupte criminelen en de organisatie ontelbare keren in opspraak is gekomen voor kindermisbruik -en handel.

De coronacrisis en de finale fase van de globale dictatuur

“A world effectively controlled by the United Nations is one in which ‘world government’ would come about through the establishment of supranational institutions, characterized by mandatory universal membership and some ability to employ physical force. Effective control would thus entail a preponderance of political power in the hands of a supranational organization…. [T]he present UN Charter could theoretically be revised in order to erect such an organization equal to the task envisaged, thereby codifying a radical rearrangement of power in the world.”

– Lincoln P. Bloomfield (Council on Foreign Relations), A World Effectively Controlled By the United Nations, 1962 –

Tijd nu om alle puzzelstukken bij mekaar te leggen. De omstandigheden waarin de wereld zich momenteel bevindt zijn ongezien. De laatste keer dat er zich een gelijkaardige situatie heeft voorgedaan is waarschijnlijk geleden van de Tweede Wereldoorlog. Het verschil met toen is dat de geopolitieke kaart er vandaag helemaal anders uitziet. Europa is op een aantal uitzonderingen na een eengemaakte natie en de voortdurende push richting globalisering heeft, ondanks aanhoudende weerstand, van de wereld een dorp gemaakt. Tegelijk zijn we intern nooit meer verdeeld geweest. Ecologie, migratie, geslacht en seksualiteit zijn thema’s die voortdurend voor wrijving zorgen en worden uitgebuit om ons steeds verder uit mekaar te drijven. En dat allemaal in een wereld waarin het dagelijks leven constant onder druk wordt gezet door politieke, economische en sociale factoren.

De voorbije 20 jaar kunnen worden gezien als een lange crisis met onomkeerbare gevolgen. De gefabriceerde ‘War on Terror’ die ontstond na de valse vlag aanslagen in New York was het excuus voor een waslijst aan maatregelen die onze bewegingsvrijheid en onze (online) privacy drastisch hebben beperkt. Ook de economische en sociale hervormingen ten gevolge van de voorspelde klimaatapocalyps zijn een rechtstreekse aanval op onze autonomie en hebben een enorme negatieve impact op onze maatschappijen en de natuur. De door grootbanken gecreëerde kredietcrisissen hebben tot wereldwijde besparingsmaatregelen geleid waardoor de middenklasse verder werd uitgehold, en politieke correctheid tenslotte erodeert met rasse schreden ons recht op vrije meningsuiting. We leven met andere woorden op veel vlakken reeds in een totalitaire maatschappij en deze nieuwe “coronacrisis” luidt de laatste fase in voor het volbrengen van dit dictatoriale plan. 

Met deze Covid-19 noodsituatie is opnieuw een precedent geschapen dat zal worden aangewend om nog verder doorgedreven controle van ons leven te verantwoorden. Na 9/11 heeft de wereld – net aan het begin van een nieuw decennium, er een nieuw collectief trauma bij dat de hele 21e eeuw zal nazinderen. Het coronavirus en de crisis die het veroorzaakte zal gekaderd worden als de ultieme bedreiging voor de gezondheid van de wereldbevolking en worden uitgebuit om strengere internationale wetgeving door te voeren. De VN laat er alleszins geen gras over groeien en heeft zonet een campagne gelanceerd waarin ze met haar vertrouwde dubbelspraak oproept tot het installeren van een Nieuwe Wereldorde

Step 10 is a call on all people to use this time to ask the tough introspective questions about our economic system and approaches to life, with the hopes of one day building the more holistic, integrated, and predictive approach to our global economic system, to make sure this global pandemic and preventable sudden global crises, which randomly shut down all life, created massive, self-inflicted demand shocks to the global economy, and threaten all humanity, never ever happen again.

― Jayme Illien founder of Happyitalism, the United Nations International Day Of Happiness (UNIDOHappiness), and CEO of the United Nations New World Order project.

De volgende stappen in de realisatie van dit megalomane project zullen bestaan uit pogingen om de Wereldgezondheidsorganisatie, een afdeling van de Verenigde Naties waarvan de huidige directeur-generaal een marxist is die wordt beschuldigd van het in de doofpot stoppen van drie cholera epidemies, meer macht toe te wijzen en het opdringen van verplichte vaccinaties. Het Internationaal Monetair Fonds en de Wereldbank, twee financiële partners van de VN, zullen oproepen tot overschakeling op een monetair systeem zonder contant geld en een, vermoedelijk digitale, wereldmunt. Aangezien er hier en daar al vergelijkingen worden gemaakt met de zogezegde klimaatcrisis, lijkt het niet onwaarschijnlijk dat ook het UNFCCC en het corrupte IPCC, nog twee creaties van de Verenigde Naties, zullen proberen om deze crisis naar hun hand te zetten. De politie zal wederom meer bevoegdheden krijgen om “de veiligheid te garanderen” en er op toe te zien dat de gezondheidsvoorschriften worden nageleefd. En het reeds bestaande netwerk van camera’s en andere bewakingssystemen zal verder worden uitgebreid om reisgedrag en transporten te traceren. Waar het dus zal op neerkomen is een politiek van angst waarbij de uitzonderlijke maatregelen die nu van kracht zijn hoogstens gedeeltelijk zullen worden teruggeschroefd en we weer een paar stappen verder zullen opgeschoven zijn in de richting van een globale, technocratische dictatuur.

One does not establish a dictatorship in order to safeguard a revolution; one makes a revolution in order to establish a dictatorship; The object of persecution is persecution. The object of torture is torture. The object of power is power.

― George Orwell, 1984

Wat nu?

Hoe dienen we nu met deze hele heisa om te gaan? In de eerste plaats is het cruciaal om rustig te blijven en niet deel te nemen aan de paniek die wordt gecreëerd in de media. Het is nooit verstandig om (grote) beslissingen te nemen in tijden van grote onzekerheid. Emoties kunnen goede raadgevers zijn maar wanneer ze worden gestuurd door angst is dat niet het geval. Daarom dat het ook essentieel is om ons niet te laten vangen aan het pleidooi voor meer vrijheidsbeperkende maatregelen dat onvermijdelijk zal volgen. Want ondanks dat we uiteraard zorg moeten dragen voor diegenen die kwetsbaar zijn voor het virus is er geen reden om radicale veranderingen aan de structuur van onze maatschappijen aan te moedigen. Op persoonlijk vlak kunnen deze buitengewone omstandigheden aangewend worden om “naar binnen te gaan”, opnieuw de connectie te zoeken met je Ware Zelf en om stil te staan bij wat er echt belangrijk is in het leven. Het is vaak op deze momenten van bezinning en zelfreflectie dat we inzicht krijgen in onszelf en de waarde van ons bestaan.

Corona is het Latijnse woord voor kroon en is afkomstig van de naam voor de Griekse god Kronos. Het is de god van dood en wedergeboorte en verwijst naar de oneindige cycli van creatie in deze fysieke realiteit. Laat ons dan ook de Ware Kroon der Vrijheid dragen en een wereld creëren die niet afhankelijk is van externe autoriteit maar is gebaseerd op interne soevereiniteit. Een wereld waar elk individu de ruimte krijgt om zichzelf te ontplooien, vrij van dogma, stigma en de valse ideologieën die ons worden aangeboden door machtsgeile wolven in schapenvacht. Dat we mogen herontdekken dat ieder van ons reeds de Waarheid in zich draagt. 

Neem terug wat altijd van jou is geweest.

Reclaim Your Crown

This is a time for contemplation
Meditation and self-realization
A time to develop our Inner Sun
To ponder all that is to come
Steer clear from all the fear
Let your smile be your style
Bliss and joy are your vibration
Beauty and Art your creation
Read write laugh sing and dance
Go into Nature this is your chance
The Moon and the stars will be your guide
Together we will turn the tide

Met tonnen energie en bakken Liefde


Parallel Heimat

16 thoughts on “De Kroon op het werk: De geheimen achter de coronacrisis en de laatste stap richting globale dictatuur”

 1. Dit is een van de meest heldere artikels die ik ooit gelezen heb en zou een ‘must read’ moeten zijn voor al wie zich met kritische en open geest een beeld wil vormen van wat er nu gebeurt : heel de wereld is op korte tijd herschapen tot een globaal concentratiekamp. En dat was al heel lang de natte droom van een heel beperkte groep wezens die zich ‘de elite’ wanen.
  Zolang wij mensen met een voldoende grote groep dit besef niet hebben gaat deze horror-show helaas verder.
  Groei van bewustwording op alle vlak : dat lijkt mij de grote uitdaging.
  Dank voor deze contributie in dat perspectief
  Peter Vereecke
  Gewezen burgemeester en na 15 jaar studie omgevormd tot complotrealist
  PS Ik heb een boekje geschreven ‘Peter in Wonderland’, dat ik graag gratis als pdf opstuur indien er interesse voor is.

  1. Dag Benja

   Eerlijk gezegd denk ik dat er jammer genoeg nog moeilijk aan te ontsnappen valt. Hoewel er nog plekken in de wereld zijn waar je je kan afzonderen, zoals o.a. Zuid-Amerika, waar ik in 2019 in isolement heb geleefd, denk ik dat het spook van de globalisering grotendeels onontkoombaar is geworden. De enige oplossing die ik zie is het terugnemen van onze soevereiniteit. In plaats van eeuwig “het systeem” te willen veranderen, dienen we ons eigen systeem te ontwikkelen. “Het huidige systeem en de gerelateerde ideologieën zijn volgens mij immers volledig in handen van de machtigen achter de schermen, zowel links als rechts, en door ons daar op te blijven concentreren voeden we het enkel en houden we de tirannie zelf in leven.

   Decentralisatie is het antwoord volgens mij. Zo veel mogelijk kleine, onafhankelijke gemeenschappen die zo zelfvoorzienend mogelijk zijn en de mensen in vrijheid laten leven in plaats van de globalistische mastodonten zoals de VN die in naam van humanistische idealen enkel meer macht centraliseren in handen van de elite. Daarom dat al mijn werk er is op gericht (zie op mijn About en projecten op m’n Media pagina) om mensen te helpen de illusies en valse ideologieën die door de elite voor ons zijn gecreëerd, ook (politiek) socialisme, te doorprikken. Geen populaire taak want het is een enorm complex verhaal en de zogezegde utopie van het socialisme is zo geïntegreerd in het wereldbeeld van de meeste goedbedoelende mensen dat het als een aanval of extreem-rechts wordt gezien. Desalniettemin is het een missie waarin ik ten volle geloof en waar ik zal blijven voor werken.

   May the Truth set us Free.

   Groeten

   Parallel Heimat

 2. zeer mooi uitgeschreven en helder verwoord.
  agressieve reacties van anderen komen bij het terrein.
  slapende honden niet wakker maken een mooi gezegde zijnde hieromtrent, want slapende honden worden boos wanneer tegen hun wil wakker gemaakt.

  ik hoop wat meer artikels van je te lezen in de toekomst!!

 3. Kan me er helemaal in vinden… Schaapjes en spijtig genoeg accepteert iedereen maar wat er door de media in ons strot geramd word…

  1. Hey Kenny

   Bedankt voor je reactie.
   Het is inderdaad nog altijd moeilijk voor velen om te geloven dat er krachten aan het werk zijn die ver boven het standaard politieke verhaal staan. De enige manier volgens mij is onze mond opendoen, hoeveel we ook voor onnozelaar of ‘complottheorist’ worden verweten.
   De waarheid heeft altijd gelijk.

   Groeten

   Parallel Heimat

 4. Interessant ! Correct onderbouwd en makkelijk te volgen … En angstaaanjagend dichtbij nu !
  Altijd al geweten dat Bill G niet loepzuiver was, denk maar aan zijn ‘chemtrais’ …
  Top artikel !

  1. Dag D.G.

   Heel erg bedankt voor de lovende woorden.
   Bill Gates, zijn foundation en verwante organisaties zijn inderdaad belangrijke spelers in heel dit verhaal, hoewel ze uiteraard maar het publieke gezicht zijn van een heel netwerk. Laat ons hopen dat we ons niet laten vangen en we alsnog een vrije wereld kunnen creëren.

   Groeten

   Parallel Heimat

 5. Dit is precies hoe ik het zie , en hoe ik mijn visie tegenover anderen probeer te vertellen . Spijtig genoeg zijn de meesten echt zombies geworden , die belust zijn op de luxe die voor hen werd gecreëerd . En dan nog maar gezwegen idd , dat ze blijven geloven in die zogezegde ” sociale zekerheid ” dit is het grootste manipulerende spel dat ik ooit heb gezien .
  Je mag mij alvast een pdf exemplaar van jou boek sturen en ik zal ze in de hoogste dankbaarheid lezen .

  Mvg stephane.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *